Over Feetje

Geïnspireerd door de allerkleinsten onder ons, bestaat FEETJE al sinds 1981.

Zomercollectie 2019

NEWBORN Ons kenmerk zal altijd schattig, super lief en knuffelbaar zijn! Soft clouds in dromerig grijs en wit. Happy camper in blauw of het zoetste roze in Bows, compleet met de fijnste breisels. Hartjes en reliëf breisels verrijken het thema Love you so en het coole Smile thema;). Je bent Flamazing in het thema met de kleine flamimgo’s. Voel je vrij in ocean life allover print met een nautische streep. Coole wilde diertjes werken samen met indigo strepen, zusje doet haar ding in Dreamy Girl Dots!

Kleine MINI’s Nautisch marine plonzen in het diepe met neon! Captain Cool op het strand samen met de Sweetest Cherries. Beiden zijn ze super cool onder hun eigen palmtrees. Retro beach zwart allover met mint en roze of Smile-volle handgetekende banaan en watermeloen prints!

Mini Jubel & Sturdy Zij heeft net zoveel plezier als haar grote zus in Seaview en La Isla. Hij is net zo cool met Scuba en Pool party! DENIM Onze sterke basics (jogg denims & NOS) zijn weer aangevuld met trendy items die volop gecombineerd kunnen worden. Ook deze zomer kunnen we niet zonder de light weight denims! Variërend van pinstripes, mini hart allover tot een coole tropische print. Aangevuld met de niet te missen worn jeans!