Over Feetje

Geïnspireerd door de allerkleinsten onder ons, bestaat FEETJE al sinds 1981.

Wintercollectie 2018

NEWBORN - Feetje’s prioriteit voor deze winter blijft het knuffel gehalte en trendy zijn!
Wikkel ze in zachte en lieve tintjes. Mooi en gevarieerde breisels maken onze thema’s compleet.
Maak indruk met onze Sketchy artworks en fun prints met bijpassende sokjes. Pak je “cookies & milk” of onze door sterren betoverde “little Mr.& Miss”! Of zet de toon in legergroen en antra voor zowel de boys en girls! Er netjes uit zien gaat nooit uit de mode! Classic Marine wordt gebruikt voor onze “Hi there” mannetjes. Die samen gaan met onze kleine dametjes “Kiss me” met een vleugje rood en roze.

Kleine MINI’S - hij maakt een “Roar” en is zonder twijfel een “coole dude” in antra melange met oker! Zij durft er te zijn “ With Love” in haar luipaardprint en is “pretty in pink”!
Een vleugje preppieness voor hem in “Coolest Kid” indigo met rood. Terwijl “Girls Rule “ in hun comfortabele blauw en koraal setjes.

Mini Jubel & Sturdy – ondergaan hun eigen mini roadtrips! “Little Sisters” feesten in marine en mint met koper kleurige accenten. Vlieg met onze “magic horses” over de “Vulcan Fields” met glimmende details en badges die het opfleuren! Als “Outsider” ga je de berg op. Wilde dieren en avontuur in indigo, grijs melange en rood. “Playing it loud” tijdens je eigen Alaska “Expedition”.

DENIM: onze sterke basics (jog-denims en NOS) zijn mooi te combineren met de trendy items van dit seizoen - Check W18 voor de light weight denim-shirts.

Geniet van de stoere en verrassende Jubel en Sturdy roadtrip voor Winter 2018.
Wij garanderen u de beste look in mooie kwaliteiten en een niet te vergeten ervaring.
De vraag is alleen... Kun je het aan?

Bekijk ook onze Facebook voor meer info. www.facebook.com/Feetjebaby